Aan de slag met jouw pensioen

Onderzoek wijst uit dat 80% van alle huishoudens behoefte heeft aan financieel advies: Voor het Pensioen, Voor de hypotheek, verzekeringen of voor het opbouwen van vermogen voor later.

Veel huishoudens hebben geen inzicht in hun eigen financiële situatie bij (vroeg)pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Terwijl de noodzaak om zelf actie te ondernemen groeit: collectieve regelingen versoberen, de AOW-leeftijd stijgt en het pensioenstelsel verandert. Om keuzes te maken is inzicht noodzakelijk.

Wil jij nu iets doen aan jouw huidige pensioen? Dat kan. 

Met onze handige intake tool kun je ons toegang geven tot jouw financiele situatie. 

Wat moet jij doen?

Je kunt hieronder het proces zien hoe wij te werk gaan. Het belangrijkste in dit geheel is dat wij je een link aanbieden naar een andere website, hier kun je veilig met je DIGID inloggen, waarna jij  gegevens kunt aanleveren die van belang zijn om een gesprek met elkaar te kunnen voeren. 

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om een afspraak in te plannen en deze gegevens met je te bespreken. 

Het Proces

Werkgevers pensioen pensioenadvies proces

Inzicht

Nadat je jouw gegevens hebt achterg gelaten, er een afspraak is gemaakt en je onze adviseur gespreken hebt ontvang je van ons een rapport dat jou inzicht geeft. Wij noemen dat een financiele foto van jouw huidige situatie.

Pensioenadvies vermogen vermogenopbouwen pensioen

Link naar online platform

Met de onderstaande link kun je je starten met inzicht krijgen in jouw persoonlijke financiele huishouding, waar het pensioen een heel groot onderdeel van is.

 

Klik op de onderstaande link en ga aan de slag met jouw pensioen.

Direct contact met een adviseur?

Kom direct met ons in contact

Of gebruik onze chat. Deze geeft antwoord op al jouw vragen omtrent pensioen. Je herkent deze chat aan dit icoon: