...en nu de volgende stap in het opbouwen van vermogen

Onderzoek wijst uit dat 80% van alle huishoudens behoefte heeft aan financieel advies voor het opbouwen van vermogen voor later.

Veel huishoudens hebben geen inzicht in hun eigen financiële situatie bij (vroeg)pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Terwijl de noodzaak om zelf actie te ondernemen groeit: collectieve regelingen versoberen, de AOW-leeftijd stijgt en het pensioenstelsel verandert. Om keuzes te maken is inzicht noodzakelijk.

Wil jij nu iets doen aan jouw huidige vermogen? Dat kan. 

Met onze handige intake tool kun je samen met ons actie nemen om te starten met het opbouwen van vermogen.

Of lees eerst nog even verder en maak een afspraak

Wat is de reden dat je op vroege leeftijd moet beginnen met vermogen opbouwen?

Hieronder drie belangrijke redenen waarom het verstandig is om vroegtijdig te starten met het opbouwen van vermogen.

Compounding interest

Compounding interest is de rente op rente die je ontvangt op je vermogen. Hoe eerder je begint met sparen, hoe meer tijd je hebt om te profiteren van deze rente op rente. Dit betekent dat het rendement dat je behaalt op je vermogen steeds groter wordt naarmate de tijd verstrijkt. Door vroeg te beginnen, kan je vermogen exponentieel groeien en kan je uiteindelijk veel meer geld verdienen dan wanneer je later begint.

Mogelijkheden om risico’s te spreiden

Als je vroeg begint met het opbouwen van vermogen, heb je meer tijd om risico’s te spreiden. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om je geld te investeren in verschillende sectoren en bedrijven, om zo het risico te spreiden en de kans op verlies te verkleinen. Door vroeg te beginnen met beleggen, kan je op lange termijn een goed rendement behalen. Daarbij heb je ook de tijd om eventuele verliezen te compenseren.

Financiële onafhankelijkheid

Vroeg beginnen met het opbouwen van vermogen kan je helpen om financieel onafhankelijk te worden. Als je op jonge leeftijd al begint met sparen en beleggen, kan je op latere leeftijd genieten van de voordelen van een vermogen. Je hebt meer vrijheid en kan bijvoorbeeld eerder stoppen met werken of je droomhuis kopen. Door vroeg te beginnen met het opbouwen van vermogen, kan je dus je financiële toekomst veiligstellen.

In conclusie

het vroegtijdig starten met het opbouwen van vermogen kan veel voordelen bieden op lange termijn. Door de kracht van compounding interest, mogelijkheden om risico’s te spreiden en financiële onafhankelijkheid, kan je op jonge leeftijd al werken aan een stabiele financiële toekomst. Dus begin vandaag nog met het opbouwen van vermogen en investeer in je toekomst!

Wat kun jij nu doen?

Je kunt hieronder het proces zien hoe wij te werk gaan. 

Stap 1: Wij maken een afspraak met je en bespreken jouw situatie (Het belangrijkste in dit geheel is dat wij je een link aanbieden naar een andere website, hier kun je veilig met je DIGID inloggen, waarna jij gegevens kunt aanleveren die van belang zijn om een gesprek met elkaar te kunnen voeren. 

Stap 2: Wij maken een analyse op basis van jouw gegevens

Stap 3: Wij bepalen samen of de analyse klopt en bespreken of jij verder wilt op basis van deze analyse. Wij maken een prijsopgave en jij bepaalt of dat akkoord is

Stap 4: Bij akkoord, gaan wij voor je aan de slag. Wij bemiddelen in de geadviseerde producten en aanbieders

Stap 5: Wij gaan actief nazorg plegen, onderhoud op jouw producten plegen en waar nodig zaken optimaliseren.

Het Proces

Werkgevers pensioen pensioenadvies proces

Afspraak maken

Dus wat moet je nu doen?

Maak een afspraak met ons, laat je gegevens achter op de contactpagina.

Nadat je dit hebt gedaan,  nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op om een afspraak in te plannen.

Inzicht

Nadat je jouw gegevens hebt achterg gelaten, er een afspraak is gemaakt en je onze adviseur gesproken hebt ontvang je van ons een rapport dat jou inzicht geeft. Wij noemen dat een financiele foto van jouw huidige situatie. Zie hieronder.

Pensioenadvies vermogen vermogenopbouwen pensioen

Link naar online platform

Met de onderstaande link kun je je starten met inzicht krijgen in jouw persoonlijke financiele huishouding, waar het pensioen een heel groot onderdeel van is. 

Klik op de onderstaande link en ga aan de slag met jouw pensioen.

Direct contact met een adviseur?

Kom direct met ons in contact

Of gebruik onze chat. Deze geeft antwoord op al jouw vragen omtrent vermogensopbouw. Je herkent deze chat aan dit icoon: