Mijnpensioenoverzicht.nl

Mijnpensioenoverzicht.nl is een website waarop je een overzicht kunt vinden van al jouw opgebouwde pensioenen in Nederland. Op deze website kun je de volgende informatie terugvinden:

  1. Pensioenoverzicht: Dit is een overzicht van al jouw opgebouwde pensioenrechten bij verschillende pensioenfondsen en verzekeraars. Het geeft je inzicht in de hoogte van het te verwachten pensioenbedrag bij pensionering.

  2. AOW-gegevens: Op de website kun je ook jouw AOW-gegevens terugvinden. Hierbij kun je zien wat de hoogte van jouw AOW-uitkering is en vanaf welke leeftijd je deze kunt ontvangen.

  3. Pensioenplanner: Met de pensioenplanner kun je inzicht krijgen in wat er gebeurt met jouw pensioen als je bijvoorbeeld eerder of later met pensioen gaat.

  4. Keuzesimulator: Met de keuzesimulator kun je verschillende keuzes rondom jouw pensioen verkennen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken wat er gebeurt als je eerder of later met pensioen gaat, of wat er gebeurt als je kiest voor een hoger of lager pensioen.

  5. Veranderingen: Op de website kun je ook informatie vinden over veranderingen die plaatsvinden in de pensioenwereld. Zo kun je op de hoogte blijven van nieuwe wetgeving of veranderingen bij jouw pensioenfonds.

Let op dat je hiervoor wel moet inloggen met jouw DigiD.

 

Link naar online platform

Met de onderstaande link ga je naar Mijnpensioenoverzicht.nl 

Wil je meer informatie of uitleg nadat je hier ingelogd bent? Neem dan contact met ons op.

Direct contact met een adviseur?

Kom direct met ons in contact

Of gebruik onze chat. Deze geeft antwoord op al jouw vragen omtrent pensioen. Je herkent deze chat aan dit icoon: